Het pension van uw hond, tot in de puntjes verzorgd!

Ongeacht of uw hond voor 1 dag, een hele week of een maand in vakantiepark Hoogmaatheide verblijft, hij geniet telkens weer van de kwalitatieve accommodatie die wij ter beschikking stellen. Alle verblijven zijn zodanig ingericht dat de honden in alle seizoenen beschermd zijn tegen ongunstige weersomstandigheden, zowel tegen koude, regen en wind als tegen felle zonnewarmte.

Een groene oase

Het hondenpension is een groene oase van rust en natuurlijke elementen in het hartje van Limburg. Door de alomtegenwoordige bomen, bloemen en struiken, is Hoogmaatheide een waar paradijs waar uw hond in nauw contact staat met de natuur. De kleurenpracht in het hoogseizoen en de vrolijk fluitende vogels zorgen voor een aangename en ontspannen sfeer, waar honden rustig zichzelf kunnen zijn.

Verblijf in groep tijdens het hoogseizoen

Een hond is een sociaal dier en geniet doorgaans van de aanwezigheid van mensen en soortgenoten. Tijdens het hoogseizoen (juli-agustus) gebeurt het dan ook dat de honden in kleine groepjes (maximaal 3) geplaatst worden in éénzelfde verblijf. De groepjes worden door ons op een evenwichtige manier samengesteld. We letten er hierbij natuurlijk op dat de honden voldoende ruimte blijven behouden. Onze jarenlange ervaring leert ons dat, zeker voor langere verblijven, de honden helemaal open bloeien als ze niet alleen zitten: ze hebben speelkameraadjes én ze treuren minder lang. Gedurende het verblijf houden we een oogje in het zeil om te zien of de honden zich goed voelen in de groep en passen we indien nodig de samenstelling aan.