Het zomert altijd in Hoogmaatheide

Weer of geen weer, in vakantiepark Hoogmaatheide geniet uw hond het hele jaar door van een lekker knus en verwarmd verblijf.
Hoogmaatheide koos voor de verwarming van haar verblijven voor de natuurlijke en zeer aangename infrarood verwarming door middel van warmtepanelen. Je hond geniet op die manier van een aangename warmtestraling, net alsof hij in het zonnetje ligt of voor een heerlijk haardvuur, in een altijd droog verblijf! Na het buitenspelen in de verse sneeuw nestelt hij zich gezellig in zijn warme verblijf, onder het warmtepaneel, en enige ogenblikken later ligt hij lekker droog te ronken!
De warmtepanelen, die een sterkte hebben van 250 watt, geven geen licht : hierdoor is er geen verstoring van het dag-nachtritme en kan je hond genieten van een gezonde nachtrust. De honden liggen bovendien op een houten vlonder waardoor ze extra goed geïsoleerd zijn van de bodem van het verblijf; een kussen of een mandje, dat je zelf kan meebrengen, zorgt mee voor een optimaal comfort. Door een dubbel windscherm zijn alle verblijven winddicht.

Terwijl jij dan geniet van je verdiende vakantie in de sneeuw of in de zon geniet ook je hond, voor maar € per dag extra, van een heerlijk verwarmd verblijf bij Hoogmaatheide!! 

Hoogmaatheide vakantiepark voor honden